Bănci și Asigurări

ING Tech, hub-ul global de software development al ING, a închiriat 13.000 mp pentru noul sediu din clădirea Dacia One, dezvoltată de Atenor Group

ING Tech, hub-ul global de software development al ING, a...

Autor: Roxana Rosu

08.07.2019, 14:24 2504

ING Tech, hub-ul global de software development al grupului ING, a închiriat un spaţiu de 13.000 mp pentru noul sediu al companiei, în clădirea Dacia One, situată lângă fostul Cazino Victoria şi dezvoltată de către Atenor Group.

Tranzacţia a fost intermediată de RTPR Allen&Overy, iar echipa de avocaţi care a acordat asistenţă ING i-a inclus pe Alexandru Retevoescu (Partner), Ianita Ţui (Counsel) şi Cristi Porojanu (Associate), alături de avocaţi din departamentele de finanţări şi litigii şi arbitraj.

ING Tech a ajuns în pre­zent la o echipă de 600 de persoane şi continuă să recurteze circa 100 de spe­cialişti IT pe an, urmând să ajungă astfel la 800 de angajaţi la finalul anului viitor. Dezvoltatorul clădirii va inte­gra cerinţele ING Tech încă din faza de proiectare, proiectul urmând să fie finalizat la sfârşitul anului 2020.

„Suntem bucuroşi că am încheiat cu succes această tranzacţie în termeni favorabili pentru clientul nostru. Proiectul a ridicat diverse aspecte de drept complexe si atipice, dar împreună cu echipa ING Tech am reuşit să ajungem la soluţii optime. Aşteptăm cu interes să vedem proiectul finalizat cu succes şi suntem siguri că noul sediu ING Tech va reprezenta o clădire de referinţă pentru centrul oraşului nostru. Mulţumim ING pentru încrederea acordată şi de această dată şi sperăm ca şi pe viitor să avem ocazia să continuăm colaborarea pentru alte proiecte interesante”, a declarat Ianita Ţui. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO