Bănci și Asigurări

ING Bank România are un nou şef pe retail. Eleni Skoura, care a fost director executiv în cadrul BCR pe retail, va conduce divizia de Retail Banking din ING

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experienţă în domeniul bancar, având o bogată expertiză în domeniul retail banking

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experienţă în domeniul bancar, având o bogată expertiză în domeniul retail banking

Autor: Roxana Rosu

18.07.2021, 12:01 4435

Eleni Skoura, Director Executiv al diviziei Retail Products & Segments la BCR Erste, va prelua din 23 august poziţia de Head of Retail Banking şi membru al Comitetului Executiv al ING Bank România, în locul lui Javier Montes-Pita, care a condus divizia în ultimii trei ani şi care a preluat recent o nouă poziţie de management în cadrul ING Group.

În acest rol, Eleni Skoura va conduce o echipă de peste 400 de angajaţi şi va coordona toate activităţile, produsele şi serviciile ce răspund nevoilor clienţilor persoane fizice.

„Perioada ultimilor trei ani a fost efervescentă şi productivă pentru ING. Am accelerat implementarea de noi funcţionalităţi şi produse, cu precădere din sfera digitală, ceea ce ne-a poziţionat constant în topul clasamentelor privind preferinţele clienţilor şi a experienţei de banking oferite. Am evoluat şi ne-am maturizat din multiple perspective. Suntem mândri de rezultatele obţinute şi totodată recunoscători lui Javier şi echipei Retail Banking pentru eforturile şi dedicarea lor.”, a declarat Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experienţă în domeniul bancar, având o bogată expertiză în domeniul Retail Banking.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO