Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

ING Bank dă 1,1 mld. lei firmelor în 2021 prin IMM Invest: Am finanţat companiile care au avut nevoie de sprijin, cu putere de negociere comercială redusă şi cu acces limitat la resurse financiare

♦ De la începutul anului aproape 500 de antreprenori au trimis cereri de finanţări la ING pentru IMM Invest ♦ În 2020, ING a primit 7.500 de cereri şi a aprobat împrumuturi IMM Invest de peste 1 mld. lei ♦ Comerţul, industria prelucrătoare şi construcţiile sunt pe primele trei locuri în topul domeniilor în care activează antreprenorii finanţaţi.

ING Bank România are alocat până acum un plafon de 1,1 miliarde de lei pentru antre­pre­norii care vor să se finanţeze prin pro­gra­­mul IMM Invest, indiferent dacă fir­me­le sunt clienţi ING sau nu la mo­mentul depu­nerii cererii.

De la începutul anului, ING Bank România a înregistrat deja aproape 500 de cereri pentru finanţare prin IMM Invest.

„IMM Invest este un exemplu de bună practică atunci când vorbim de parte­ne­riatul privat-public şi nevoia de a lucra îm­preună într-un context economic incert. Credem că prin rezultatele obţinute, şi anu­me că majoritatea companiilor sprijinite sunt micro sau mici, scopul programului a fost atins de­oarece am finanţat companiile care au avut cu adevărat nevoie de sprijin, cu pu­te­re de ne­gociere comercială redusă şi cu ac­ces limitat la resurse financiare. Salutăm de­cizia guver­nu­lui de a relua programul şi sun­tem pregătiţi să oferim sprijin în continuare me­diului de afaceri din România începând chiar cu cei aproape 500 de antre­pre­nori care deja ne-au trimis cereri de la începutul anu­lui“, spune Mihaela Oţel, head of finan­cing products, business banking la ING Bank România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Etichete: ing,finantare,imm,cereri

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.