Bănci și Asigurări

ING Bank: 74% dintre românii care vor să cumpere o maşină iau în calcul un credit de nevoi personale sau un împrumut destinat vehiculelor

ING Bank: 74% dintre românii care vor să cumpere o...

Autor: Mircea Nica

07.09.2021, 00:00 266

Un procent de 49% dintre românii care intenţionează să-şi achiziţioneze o maşină în viitorul apropiat doresc ca aceasta să fie nouă. Iar 20% iau în considerare maşinile de tip hybrid plug-in şi 12% pe cele full electric, potrivit unui studiu realizat de Mercury Research pentru ING Bank România.

În ceea ce priveşte resursele financiare, 74% dintre românii care se gândesc să cumpere o maşină iau în considerare un credit de nevoi personale sau un împrumut destinat vehiculelor.

„Deşi poate în acest moment nu simţim acest lucru, industria transportului sustenabil (individual) din România a crescut considerabil în ultimii ani, având chiar şi dublări de la an la an în ceea ce priveşte producţia, achiziţia sau infrastructura pentru acest tip de automobile“, a declarat Adrian Humă, Sector Head Automotive, Transportation and Logistics la ING Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO