Bănci și Asigurări

Ileana Damian se alătură directoratului Generali România în rolul de Chief Operations Officer. Ea va coordona activităţile IT, back-office, achiziţii şi facility management

Ileana Damian a preluat din 13 octombrie rolul de Chief Operations Officer în cadrul asigurătorului Generali România, compania locală a grupului intalian cu acelaşi nume, poziţie din care va coordona activităţile IT, back-office, achiziţii şi facility management.

Având o bogată experienţă în aria operaţiunilor, Ileana Damian a condus departamentul Operaţiuni Back-Office al Generali România, începând cu 2011.

În această perioadă, aportul său a fost substanţial în multiple proiecte esenţiale precum implementarea noilor sisteme informatice centralizate, optimizarea bazelor de date şi operaţiunile CRM, spun oficialii companiei.

Ileana Damian este absolventă a Facultăţii de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi s-a alăturat echipei Generali în 2005. Pregătirea sa a continuat prin programe de specializare tehnică şi în management în cadrul Grupului.

În urma acestei numiri, echipa de top-management a Generali România este formata din Adrian Marin – Chief Executive Officer si Preşedinte Directorat, Bogdan Bichineţ – Chief Financial Officer şi Membru Directorat, Daniela Pene – Chief Commercial Officer şi Membru Directorat, Aleš Tausche – Chief Insurance Officer şi Membru Directorat şi Ileana Damian – Chief Operations Officer şi Membru Directorat

Generali România este unul dintre primii zece asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise în 2020 şi face parte din grupul italian Generali.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.