Bănci și Asigurări

Grupul A&D Pharma îşi refinanţează un credit la aproape aceleaşi bănci

Leonard Leca, directorul financiar al A&D Pharma

Refinanţarea creditului din 2013 asigură stabilitatea financiară a grupului pentru următorii ani într-un cadru flexibil şi la costuri semnificativ reduse.

Leonard Leca, directorul financiar al A&D Pharma Refinanţarea creditului din 2013 asigură stabilitatea financiară a grupului pentru următorii ani într-un cadru flexibil şi la costuri semnificativ reduse.

Autor: Luiza Chiroiu

21.08.2015, 00:06 920

BRD şi UniCredit, două dintre cele mai mari bănci de pe piaţa locală, au acordat A&D Pharma, cel mai important grup din industria farmaceutică autohtonă, un credit sindicalizat în valoare de 127 milioane de euro, pe care compania îl va folosi pentru refinanţarea unui credit de aproape 200 mil. euro luat în 2013 de la BCR, BRD şi UniCredit.

Creditul este de tip „club loan“, BRD şi UniCredit contribuind fiecare cu câte 63,5 mil. euro. În urmă cu doi ani, aceleaşi instituţii bancare, alături de BCR, au acord un alt împrumut grupului A&D Pharma, în cea mai mare tranzacţie din sectorul farmaceutic din 2013.

„Banca Comercială Română, BRD Groupe Société Générale şi UniCredit au acordat (în 2013 - n. red.) A&D Pharma un credit sindicalizat tip club în valoare de 190 milioane de euro, pentru refinanţarea nevoilor generale de susţinere a activităţii de bază, precum şi a celor de dezvoltare a grupului“, a precizat pentru ZF Leo­nard Leca, directorul financiar al A&D Pharma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO