Bănci și Asigurări

Groupama Asigurări vine cu un nou produs de asigurare de sănătate pentru spitalizare şi chirurgie, care completează abonamentul medical

Groupama Asigurări, unul dintre cei mai mari asigurători din piaţă, a lansat un nou produs de asigurare de sănătate pentru spitalizare şi chirurgie, care completează abonamentul medical şi acoperă costurile associate, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

”Cei mai mulţi dintre noi suntem asiguraţi ai sistemului public de sănătate şi avem poate şi un abonament medical privat. Acestea sunt instrumente preventive, care ne oferă acces în clinici pentru consultaţii, analize de laborator şi investigaţii sau reduceri la diverse servicii medicale pe care le folosim pentru diagnosticarea sau tratarea unor afecţiuni minore. Există şi situaţii în care abonamentul medical nu este suficient, cum este cazul unor intervenţii chirurgicale sau a unor situaţii medicale care necesită spitalizare. De aceea am creat produsul asigurare de sănătate – spitalizare şi chirurgie. Ca şi alte produse din portofoliul nostru, şi acesta este personalizabil şi poate fi adaptat unor nevoi specifice” a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Noul produs al companiei este disponibil în două variante de accesare, în orice spital public sau privat sau doar în spitalele private din reţeaua de sănătate Regina Maria.

Poliţa acoperă cheltuielile medicale ce pot apărea ca urmare a unui accident, a unei îmbolnăviri sau chiar a unei recidive după un prim eveniment, în limita a 20.000 euro pe an. Indiferent de varianta de accesare, clienţii pot opta pentru unul dintre cele trei niveluri de acoperire, între 2.000 şi 10.000 euro, în cazul unei spitalizări cu sau fără intervenţie chirurgicală.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.