LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF - ECONOMIA VERDE. ORAŞE VERZI: Drumul spre oraşe verzi: spaţii verzi şi transport nepoluant
Bănci și Asigurări

Groupama Asigurări a înregistrat o creştere cu 7% a subscrierilor pe segmentul asigurărilor facultative de locuinţe

Groupama Asigurări, sucursala locală a grupului francez cu acelaşi nume, a înregistrat o creştere cu 7% a asigurărilor facultative de locuinţe, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„În contextul crizei sanitare, locuinţele au îndeplinit mai multe roluri ca niciodată, unele funcţionale, altele emoţionale de la case, în sensul lor tradiţional, la birouri, săli de clasă sau locuri de joacă. Lucrul acesta a dus la o creştere firească a interesului pentru asigurarea locuinţei, clienţii fiind mai preocupaţi de riscurile la care acestea sunt expuse. În România, asigurarea locuinţei cu extra acoperiri este cea mai vândută asigurare de locuinţă“, a transmis Călin Matei, director general adjunct Groupama Asigurări.

Acoperirea de bază a asigurării de locuinţă cu extra acoperire de la Groupama (ALExA) cuprinde riscuri precum incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor pentru clădire şi bunurile din locuinţă, dar şi asigurarea de răspundere civilă, pe teritoriul României, pentru persoana asigurată şi persoanele care locuiesc împreună cu aceasta, în locuinţa asigurată, au mai transmis reprezentanţii Groupama. Clienţii care încheie o poliţă ALExA, beneficiază de opţiunea de autoconstatare, pentru pagubele de până în 2.000 de lei şi despăgubire în maximum 72 de ore de la acordul lor pentru suma despăgubită. Groupama Asigurări a încheiat primele nouă luni din 2020 cu un volum al primelor brute subscrise de 791 mil. lei, în scădere cu 4% faţă de perioada similară a anului 2019. Compania era clasată pe poziţia a cincea în topul celor mai mari companii de asigurări generale şi de viaţă la finalul primelor nouă luni din 2020.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.