Bănci și Asigurări

Generali lansează o asigurare de sănătate de grup dedicată exclusiv riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Persoanele de peste 65 de ani nu pot fi asigurate

Adrian Marin, CEO al Generali România

Adrian Marin, CEO al Generali România

Autor: Mircea Nica

13.05.2020, 12:00 1277

Asigurarea Co-Protect poate fi încheiată de companii cu cel puţin 10 angajaţi, iar vârsta maximă a persoanelor asigurate nu poate fi mai mare de 65 de ani ♦ De asemenea, acoperirea este imediată, fără perioade de aşteptare şi fără a fi nevoie de istoricul medical pentru persoanele asigurate.

Generali România, compania locală a grupului italian cu acelaşi nume, a lansat un produs de asigurare de sănătate de grup pentru companii, care acoperă exclusiv riscul de îm­bol­năvire cu noul coronavirus, potrivit infor­ma­ţiilor trans­mise de reprezentanţii societăţii.

„Anul 2020 a venit cu o lecţie importantă despre viaţă şi despre responsabilitatea faţă de cei de lângă noi. Ne bucurăm că putem oferi sprijin companiilor şi angajaţilor din România, într-o perioadă în care fiecare zi este o nouă provocare. Co-Protect se adresează tuturor celor care, cu perseverenţă, responsabilitate şi deter­mi­nare, fac eforturi pentru a-şi continua activitatea chiar şi în aceste momente atipice“, a transmis Adrian Marin, CEO al Generali România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO