Bănci și Asigurări

G4S: Alimentarea bancomatelor se apropie de normal de mâine dimineaţă

G4S: Alimentarea bancomatelor se apropie de normal de...

Autor: Razvan Voican

16.07.2012, 17:27 693

Situaţia aprovizionării cu lichidităţi a majorităţii ATM-urilor din Bucureşti se va apropia de normal începând de mâine dimineaţă, potrivit informaţiilor comunicate de G4S Cash Solutions, firma responsabilă de alimentarea cu numerar a circa 80% din bancomatele de pe piaţă.

Serviciile de alimentare a ATM-urilor din Bucureşti au fost perturbate de declanşarea în această dimineaţă a unei greve a personalului de pe maşinile speciale din Capitală.

“G4S Cash Solutions a pus deja în aplicare planul de continuitate a afacerii, în consecinţă clienţii noştri nu trebuie să fie îngrijoraţi. Se pun la punct ultimele detalii, astfel încât începând de mâine dimineaţă nivelul serviciilor să se apropie de cel normal”, afirmă reprezentanţii companiei.

G4S susţine că demersul angajaţilor din Bucureşti nu a respectat procedurile legale şi că le va solicita despăgubiri salariaţilor implicaţi.

Primele două bănci de pe piaţă - BCR şi BRD – nu sunt afectate de această problemă, însă alte bănci mari precum Raiffeisen, UniCredit sau Bancpost se confruntă cu sincope în alimentarea unora dintre bancomatele din Bucureşti. Cel mai repede se epuizează bancnotele de valori mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO