Bănci și Asigurări

François Bloch, CEO al BRD: Este extrem de important să sprijinim repornirea economiei. BRD a continuat finanţarea şi suntem pregătiţi să susţinem cererea de credite

François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale

François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale

Autor: Claudia Medrega

24.04.2020, 00:00 901

Valoarea finanţărilor pe care BRD-SocGen estimează să le acorde în cadrul programului IMM Invest în anul 2020 este de aproximativ 1,38 mld. lei. 

Programul IMM Invest este destinat să sprijine companiile care se confruntă cu dificultăţi economice ca efect al pandemiei COVID-19 în accesarea unor finanţări necesare pentru asigurarea continuităţii activităţii.

„Este extrem de important în acest moment să sprijinim repornirea economiei. Suntem conştienţi că în rândul companiilor există o mare îngrijorare în ceea ce priveşte perioada de după criză. BRD a continuat finanţarea în toată această perioadă, şi suntem pregătiţi să susţinem cererea de credite în continuare, atât prin programul guvernamental IMM Invest, cât şi prin oferta proprie de creditare. Suntem alături de clienţii noştri care se confruntă cu dificultăţi economice şi vom trece peste această perioadă împreună“, a spus François Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale. Creditele acordate în cadrul IMM Invest beneficiază de garanţia statului român, prin intermediul FNGCIMM, în proporţie de 80% sau 90% din valoarea acestora. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO