Bănci și Asigurări

Fondul Naţional de Garantare, care derulează programul IMM Invest, a anunţat că programul de 15 mld. lei a fost subscris de 20 de bănci finanţatoare în proporţie de peste 120%

Fondul Naţional de Garantare, care derulează programul...

Autor: Alex Ciutacu

15.04.2020, 18:25 317

Un număr de 20 de bănci şi-au manifestat intenţia se a semna convenţii de garantare în cadrul programului IMM Invest România, în valoare de 15 miliarde lei, acesta fiind subscris în proporţie de 120,5%, potrivit Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

„Pana in acest moment, un numar de 20 banci si-au manifestat intentia de a semna conventii de garantare cu FNGCIMM in cadrul Programului IMM INVEST Romania”, au transmis reprezentanţii instituţiei financiare.

Băncile mai au timp până la data de 16.04 să transmită către FNGCIMM solicitările de înscriere, nivelul costurilor totale pe care le vor aplica, precum şi valoarea estimată a finanţărilor pentru anul 2020, pe care le vor acorda în cadrul programului IMM Invest România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO