Bănci și Asigurări

FMI l-a desemnat pe olandezul Jan Kees Martijn şef de misiune pentru România

FMI l-a desemnat pe olandezul Jan Kees Martijn şef de...

Autor: Cristina Bellu

20.11.2020, 11:23 165

Fondul Monetar Internaţional (FMI) l-a desemnat pe olandezul Jan Kees Martijn şef de misiune pentru România, începând cu data de 19 noiembrie. El l-a înlocuit pe Jaewoo Lee, care a primit un alt post în cadrul FMI.

“Jan Kees Martijn a fost repartizat ca noul şef de misiune pentru România, începând cu data de 19 noiembrie. El îl înlocuieşte pe Jaewoo Lee, care a fost repartizat într-un alt post în acord cu politicile noastre interne”, spun reprezentanţii FMI.

Jan Kees Martijn mai deţine funcţia de şef de misiune pentru Serbia şi şef al divizei din regiunea de sud-est a departamentului european şi până de curând a fost şeful misiunii pentru Albania.

Anterior a ocupat funcţia de şef al diviziei în cadrul departamentului emisferei occidentale din cadrul FMI şi a fost şef al misiunii pentru Uruguay şi Jamaica.

Înainte de a se alătura FMI, Jan Kees Martijna lucrat ca profesor asistent la Universitatea din Amsterdam, unde deţine şi un doctorat în economie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO