Bănci și Asigurări

Florin Furdui, Country Manager Portland Trust : Preţurile pe care le obţine un investitor în imobiliare în România sunt mai mari decât ce ar obţine în Polonia, Ungaria

ZF Top Tranzacţii 2019

Florin Furdui, Country Manager Portland Trust :...

Autor: Roxana Rosu

27.03.2019, 11:01 517

Preţurile pe care le obţine un investitor în imobiliare România sunt mai mari aici decât ce ar obţine în Polonia, Ungaria,  a declarat Florin Furdui, Country Manager Portland Trust la conferinţa Top Tranzacţii 2019 - Piata de fuziuni si achizitii, un barometru pentru mersul economiei.

”Preţurile pe care le obţine un investitor în România sunt mai mari aici decât ce ar obţine în Polonia, Ungaria. Randamentele sunt 7-7,5% pe office, 8% pe industrial, 6% pe comercial. Sub 5% yieldurile în Cehia, Budapesta”.

 
Alte declaraţii:
 
Avem oficial două imobile, Oregon Park şi un nou bloc de birouri în zona Expoziţiei.

Percepţia noastră este că anul trecut au fost lucruri importante pe office (peste 60% din tranzacţii pe real estate), am ajuns la un stoc de clasa A la nivel de Budapesta şi  a apărut capitaul românesc, prin tranzacţia Dedeman, un semnal bun pentru piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO