Bănci și Asigurări

First Bank lansează cu FintechOS o aplicaţie pentru IMM-uri. Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte First Bank: Când un client evaluează o instituţie financiară, nu mai compară propriu-zis băncile între ele, ci experienţele oferite

Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte al First Bank

A rămâne relevant înseamnă a urmări îndeaproape traseul parcurs de un client în relaţia cu banca şi a face coerent şi distinctiv acest customer journey.

Mădălina Teodorescu, vicepreşedinte al First Bank A rămâne relevant înseamnă a urmări îndeaproape traseul parcurs de un client în relaţia cu banca şi a face coerent şi distinctiv acest customer journey.

Autor: Claudia Medrega

29.04.2021, 00:05 260

♦ Necesitatea accesării rapide a liniilor de finanţare a devenit un factor esenţial pentru multe companii, consideră Andrei Găman, VP Commercial Europa la FintechOS.

First Bank îşi completează ecosis­te­mul de soluţii digitale prin lansarea apli­caţiei SME Creditum, care permite băn­cii să simplifice procesul de creditare pentru companiile mici şi mijlocii (SME).

Astfel, pentru persoanele juridice care au nevoie de finanţare, timpul de apro­bare a dosarelor de creditare se redu­ce cu până la 80 %, conform infor­maţiilor transmise de bancă.

„Această optimizare vine în întâm­pi­narea companiilor mici şi mijlocii, după ce anul trecut First Bank a eficien­ti­­zat procesul de creditare destinat micro­întreprinderilor, cu cifră de afa­ceri până la 1 mil. euro“, susţine First Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO