Bănci și Asigurări

First Bank, deţinută de fondul de investiţii J.C. Flowers: Nu am identificat în rândul clienţilor noştri o cerere pronunţată pentru serviciul de plăţi instant

Nu am identificat în rândul clienţilor noştri o cerere pronunţată pentru serviciul de transfer instant. Potrivit unui studiu recent, utilizatorul obişnuit de servicii de mobile banking foloseşte în medie 2-3 aplicaţii diferite, deţinute la bănci şi neobănci. Deci dispune de alternative şi flexibilitate în ceea ce priveşte efectuarea de transferuri, susţine Gabriel Bătăiosu, process optimization and digital adoption leader în cadrul First Bank.

First Bank, deţinută de fondul de investiţii J.C. Flowers, are în plan implementarea serviciului de plăţi interbancare instant până la finalul acestui an.

„Agilitatea ne-a ajutat să dezvoltăm şi să lansăm multe inovaţii într-un interval de timp scurt precum o aplicaţie nouă de mobile banking, con­sul­tanţă de ulti­mă gene­raţie prin serviciul nos­tru de video ban­king, îm­preună cu FintechOS am lan­sat deja două soluţii care reduc cu 80% timpul de răspuns pentru ce­rerile de creditare ale microîn­tre­prinderilor şi IMM-urilor. Au fost aşadar, alte priorităţi, însă siste­mul de plăţi inter­bancare instant rămâne în aten­ţia noastră“, a spus pentru ZF Gabriel Bătăiosu, process optimization and digital adop­tion leader în cadrul First Bank.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.