Bănci și Asigurări

Fintech-ul Paysera oferă clienţilor conturi cu IBAN în lei în parteneriat cu Libra. Vytenis Morkunas, CEO: „Paysera devine primul fintech care permite IMM-urilor româneşti să deschidă un IBAN în lei online“

Vytenis Morkunas, CEO al fintech-ului lituanian Paysera

Vytenis Morkunas, CEO al fintech-ului lituanian Paysera

Autor: Mircea Nica

03.06.2020, 00:05 962

Fintech-ul Paysera va lansa foarte curând serviciul de iniţiere plăţi care presupune, pentru magazinele online ce vor implementa acest serviciu, încasarea sumelor aferente vânzărilor direct din internet bankingul cumpărătorului.

Fintech-ul lituanian Paysera, prezent pe piaţa din România din vara anului 2019, a semnat un parteneriat cu Libra Internat Bank, o instituţie de credit de talie mică din piaţa locală specializată pe nişa profesiilor liberale, prin care oferă clienţilor persoane fizice şi juridice posibilitatea de a deschide un cont cu IBAN în lei, 100% online.

„Serviciile financiare digitale au devenit o normalitate globală, mai degrabă decât o ex­cepţie. Ulti­mele luni au arăta­t şi mai mult im­por­tan­ţa servi­ciilor di­gi­tale, deoarece au con­tribuit la ame­lio­ra­rea im­pac­tului co­ro­­na­­vi­ru­sului asu­pra IMM-uri­lor. Pay­sera de­vi­ne primul Fintech care permite IMM-urilor ro­mâneşti să deschidă un IBAN în lei online“, a de­clarat Vytenis Morkunas, CEO al Paysera.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO