Bănci și Asigurări

Feza Tan preia mandatul de prim-vicepreşedinte executive în cadrul UniCredit România, după ce a primit aprobarea din partea BNR

Feza Tan, noul prim-vicepreşedinte executiv şi membru al Directoratului UniCredit Bank

Feza Tan, noul prim-vicepreşedinte executiv şi membru al Directoratului UniCredit Bank

Autor: Mircea Nica

10.01.2022, 00:00 489

Feza Tan este noul prim-vicepreşedinte executiv şi membru al Directoratului UniCredit Bank, după ce a primit aprobarea din partea BNR şi a fost numită de către Consiliul de Supraveghere a băncii, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii UniCredit.

Ea are o carieră de aproape 30 de ani în sistemul bancar şi o importantă experienţă managerială, ocupând funcţia de CEO al UniCredit Bank Serbia din anul 2018. Feza Tan şi-a început cariera în banca Yapi Kredi din Turcia în 1993, în poziţia de Management Trainee în structura de Creditare Corporate, devenind, după doi ani, analist în structura de Creditare Corporate.

În 1997, Feza a fost numită Corporate and Project Finance Underwriting Manager, la conducerea primei echipe specializate în finanţările de proiecte din Turcia. În 2001, a devenit Head of Corporate and Commercial Credit Underwriting, iar în 2009 a preluat poziţia de Head of Corporate and Commercial Credit, pe care a deţinut-o până în 2013, când a fost numită Head of Corporate and Investment Banking şi membru al Directoratului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO