Bănci și Asigurări

​Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale: Provocările cele mai mari le-am avut la execuţie, aici e nevoie de acea componentă de agilitate

Videoconferinţa ZF/BRD - BUGET 2021: Cum pregătim viitorul?

​Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe...

Autor: Miruna Diaconu

09.12.2020, 13:16 114

Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale, spune că firmele din România pentru a merge către o capitalizare mai bună şi a putea trece mai uşor peste această criză e nevoie de o componentă de agilitate. E nevoie pe lângă demersul de exerciţiu bugetar şi de un plan de acţiuni concrete.

“Provocările cele mai mari le-am avut la execuţie, aciie e nevoie de acea componentă de agilitate, cum reuşim să articulăm un plan de acţiune declinat din elementele bugetare care să îmi dea confortul că pot să facă faţă acestor sitauţii neprezăvute care pot apărea”, spune Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale, videoconferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale- Buget 2021: Cum pregătim viitorul?.

Felix Daniliuc este de părere că un management financiar are nevoie de o aliniere pentru a putea excela, o aliniere a tuturor actorilor implicaţi. Pentru o capitalizare mai bună a companiilor este nevoie de o comunicare concretă şi eficientă, în care fiecare actor implicat conştientizează care este direcţia.

“E nevoie acum de o aliniere. Anul următor poate fi caracterizat de un management financiar care să exceleze, dar pentru a excela este, de asemenea, nevoie de un element comun de aliniere, la care toţi decidenţii, toţii actorii relevanţi, se implică, trebuie să fie aliniaţi şi să aibă o viziune comună”, adaugĂ Felix Daniliuc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO