Bănci și Asigurări

Fabrica Solina din Alba care a ars complet la finalul săptămânii trecute era asigurată la Omniasig

Fabrica Solina din Alba care a ars complet la finalul...

Autor: Anelis Baciu

06.02.2019, 00:05 1251

Fabrica de ingrediente alimentare Solina din judeţul Alba care a fost distrusă complet într-un incendiu la finalul săptămânii trecute era asigurată la Omniasig printr-o poliţă împotriva incendiului şi altor riscuri pentru clădiri şi conţinut, au transmis reprezentanţii asigurătorului. 

„În dimineaţa zilei de sâmbătă, 2 februarie 2019, un incendiu a izbucnit la fabrica Solina România, din judetul Alba, distrugând întreaga fabrică de ingrediente alimentare. Omniasig confirmă faptul că producătorul este asigurat la societatea noastră, în baza unei poliţe de tip asigurare de incendiu şi alte riscuri pentru clădiri şi conţinut. (...) Pentru a oferi asistenţa necesară asiguratului, o echipă din cadrul direcţiei daune a Omniasig s-a deplasat la faţa locului la foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, în prezent fiind desfăşurate procedurile de constatare şi evaluare a daunelor“,  au transmis reprezentanţii Omniasig. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO