Bănci și Asigurări

EximBank şi Agricover Credit IFN au prelungit acordul de împrumut până în 2022 şi l-au majorat cu 200 mil. lei

EximBank şi Agricover Credit IFN au prelungit acordul de...

Autor: Mircea Nica

16.06.2020, 00:00 263

EximBank şi Agricover Credit IFN au stabilit prelungirea şi suplimentarea acordului de împrumut pe care cele două părţi îl au în derulare pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltării de noi produse şi servicii financiare destinate agricultorilor români.

„Noul acord prevede suplimentarea cu 50 mil. lei a plafonului de împrumut în valoare de 150 mil. lei şi prelungirea perioadei de tragere până în 2022. Agricultura reprezintă un domeniu strategic pentru noi şi, prin acest parteneriat cu Agricover Credit IFN, ne implicăm activ în susţinerea agribusiness-ului românesc mai ales acum când producătorii parcurg o perioadă deja dificilă şi au nevoie de formule rapide şi flexibile de suport financiar. Contribuim astfel la furnizarea de soluţii pentru acoperirea necesarului de lichidităţi al agricultorilor locali, ajutându-i să depăşească provocările contextului actual şi să-şi dezvolte afacerile“, a transmis Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO