Bănci și Asigurări

EximBank deschide o agenţie în Satu Mare şi ajunge la o reţea de 22 de unităţi în ţară

EximBank deschide o agenţie în Satu Mare şi ajunge la...

Autor: Cristina Bellu

02.05.2018, 14:33 185

EximBank continuă procesul de extindere a reţelei comerciale prin deschiderea unei noi agenţii la Satu Mare, instituţia bancară ajungând astfel la 22 de unităţi de reprezentare în ţară.

”(...) Continuăm să ne întărim capacitatea de distribuţie a produselor noastre financiare printr-o prezenţă mai consistentă în teritoriu. Este un proces pe care l-am demarat în urmă cu cinci ani, timp în care reţeaua comercială a băncii s-a extins cu 10 noi unităţi, ajungând în prezent la 22 de puncte de reprezentare în toată ţara. (...) Pentru a ne face mai bine cunoscute instrumentele de finanţare şi pentru a ne atinge ţinta de a deveni un competitor puternic pe piaţa de corporate banking, vom continua să investim în dezvoltarea reţelei operative”, a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Agenţia din Satu Mare va oferi întreaga gamă de produse şi servicii a EximBank, respectiv finanţări, garanţii, asigurări, precum şi produse de trezorerie, cash management, factoring şi trade finance şi  va funcţiona fără servicii de back office, cu un număr de trei angajaţi care să recurgă la metode de vânzare directă, la sediul companiilor.

Reţeaua EximBank cuprinde 22 de unităţi în Arad, Bucureşti (o sucursală şi o agenţie), Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO