Bănci și Asigurări

Erste Group a fost desemnată ”cea mai bună bancă pe zona de private banking din Europa Centrală şi de Est”

Erste Group a fost desemnată ”cea mai bună bancă pe...

Autor: Roxana Rosu

11.11.2020, 14:57 189

Erste Group a fost desemnată ”cea mai bună bancă pe zona de private banking din Europa Centrală şi de Est” în cadrul premiilor Global Private Banking Awards acordate de The Banker şi PWM, reviste editate de grupul Financial Times .

Erste Private Banking oferă soluţii de management al avuţiei în şase ţări, respectiv Austria, Cehia, Slovacia, România, Ungaria şi Croaţia, având în total 20.000 de clienţi la nivel global.

În regiune, Erste Private Banking s-a concentrat pe echilibrarea portofoliilor, produsele de investiţii oferite generând o creştere anuală de 10,3% în activele administrate.

”În timpul perioadei de lockdown, clienţii s-au bazat pe platforma George pentru a derula un număr record de tranzacţii, în timp ce sistemele noastre de trading au funcţionat impecabil, în pofida volumelor excepţionale înregistrate”, a spus  Michael Tröthann, Head of CEE Retail Sales and Business Development

Erste Private Banking a câştigat aceasşi poziţie şi pe piaţa mamă, în Austria, fiind pentru a cincea oară când publicaţiile o desemnează cea mai bună bancă de private banking din ţară.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO