Bănci și Asigurări

Eric Dhoste, BRD Finance: Finalul de an aduce cele mai multe volume noi pe zona creditelor de consum şi carduri de credit

Eric Dhoste, directorul ge­ne­ral al BRD Finance

Eric Dhoste, directorul ge­ne­ral al BRD Finance

Autor: Anelis Baciu

20.12.2016, 00:06 285
Finalul de an reprezintă cea mai bună perioadă pentru insti­tu­ţiile de credit nefinanciare (IFN), ul­timele trei luni aducând cele mai mul­te volume noi de afaceri în spe­cial pe zona cre­di­telor des­ti­na­te achi­zi­ţiei de bu­nuri de fo­lo­sinţă în­de­lun­gată, in­clu­siv car­duri de credit, afirmă Eric Dhoste, di­rec­torul ge­ne­ral al BRD Finance.

„Ne aşteptăm ca ul­ti­mul trimestru să acce­le­reze ten­din­ţa po­zi­tivă în­re­gis­trată în pri­mele no­­uă luni de BRD Fi­nance, atât în materie de credite nou atrase, cât şi în ceea ce pri­veş­te evo­lu­ţia sol­dului brut al cre­di­telor“, spune Eric Dhoste.

În intervalul ianuarie-sep­tem­brie al acestui an BRD Finance a acordat credite noi de aproape 370 de milioane de lei, în creştere cu 16% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creşterea finan­ţărilor acordate a impactat pozitiv nivelul veniturilor bancare ale BRD Finance aferente interva­lu­lui ianuarie-septembrie care au în­sumat 66,2 milioane de lei, fiind în creştere cu 7,4%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO