Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Elisabeth Stadler, director general al VIG: Cheltuielile medii pe cap de locuitor cu asigurările în regiunea Europei Centrale şi de Est, care include România, sunt o zecime din cele ale Austriei, fiind cuprinse între 40 şi 600 euro

În Austria, cheltuielile anuale pe cap de locuitor cu asigurările sunt în jur de 2.000 de euro şi ajung la aproape 3.000 de euro în ţările din grupul UE-15

Asigurătorul austriac Vienna Insu­rance Group (VIG), prezent pe piaţa locală prin intermediul companiilor de asigurări Omni­asig, Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă, vede în continuare un potenţial ridicat pentru asigurări în Europa Centrală şi de Est (ECE), în condiţiile în care valoarea chel­tu­ie­li­lor medii pe cap de locuitor cu asi­gurările re­prezintă doar o zecime din cele ale Austriei, po­trivit informaţiilor transmise de repre­zentanţii VIG.

„În Austria, cheltuielile anuale pe cap de lo­cuitor cu asigurările sunt în jur de 2.000 de euro şi ajung la aproape 3.000 de euro în ţă­rile din grupul UE-15, în timp ce cheltuielile me­dii pe cap de locuitor cu asigurările în regiu­nea ECE reprezintă o zecime din cele ale Austriei. Vorbim despre un interval cu­prins între aproximativ 600 de euro pe an în Republica Cehă şi aproximativ 40 de euro pe an în Ucraina“, a transmis Elisabeth Stadler, director general al VIG.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.