LIVE: Acum la ZF Tech Day: Cum s-a reinventat digital Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică? O discuţie cu Liviu Lucaci, rector al UNATC, Maria Ciobanu, Senior Business Development Executive, Orange România, şi Adrian Manea, ICT Business Development Manager, Orange Business Services
Bănci și Asigurări

EFSE a oferit un nou împrumut de 10 mil. euro pentru BT Microfinanţare pentru a extinde accesul la finanţare a microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici

Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) a oferit un nou împrumut de 10 mil. euro echivalent în lei, către BT Microfinanţare (BT Mic), parte a Băncii Transilvania. Investiţia va permite instituţiei să extindă accesul la finanţarea finanţarea microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici în moneda locală, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii EFSE.

„Întreprinderile mici sunt deosebit de vulnerabile în contextul economic actual, cu toate acestea se nasc noi oportunităţi, de care antreprenorii încearcă să profite. Prin urmare, accesul lor la finanţarea şi know-how-ul în afaceri rămâne o prioritate pentru BT Mic. Împreună cu EFSE, această nouă linie de credit subliniază angajamentul nostru continuu de a sprijini creşterea durabilă a micilor şi micilor locali afaceri ", a declarat Cristina Sindile, CEO BT Mic.

BT Mic şi EFSE sunt parteneri din anul 2018 şi pe lângă finanţare au lansat în luna martie a anului 2021 un program de accelerare numit Start Online. Acest programa  sprijinit 30 de întreprinderi cu consultanţă dedicată despre cum să îşi extindă operaţiunile online, în timp ce pentru 10 dintre acestea, magazinele online au fost dezvoltate şi lansate în august 2021.

BT Mic este cea mai mare companie de microfinanţare din România, care completează rolul Băncii Transilvania în sprijinirea antreprenorilor, indiferent de mărimea afacerii lor. Din 2016 şi până acum, BT Mic a sprijinit peste 16.000 de microîntreprinderi, cu peste 45.000 de angajaţi în 3.000 locaţii şi a contribuit la creşterea sferei microfinanţării în rândul companiilor tinere.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.