Bănci și Asigurări

Dragoş Doroş a demisionat de la conducerea ANAF şi se reîntoarce in mediul privat

Dragoş Doroş a demisionat de la conducerea ANAF şi se...

Autor: Mona Scarisoreanu

13.01.2017, 09:24 3528

"Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget.Pur si simplu se schimba echipa. A fost decizia mea. Ma intorc in mediul privat de unde am venit. Este normal ca atunci cand se schimba conducerea sa vina oameni noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragos Doros, fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala.

Acesta a spus ca, pentru o luna de zile, isi va lua concediu. "Am sa plec undeva in tara fiindca eu nu am suficient de multi bani", a afirmat Doros.

Fostul presedinte al ANAF a spus ca eliminarea formularului 088 va fi sarcina noului presedinte al agentiei, decizia fiind sustinuta de partid.

Reamintim faptul ca, joi, in sedinta de Guvern, premierul, dar si ministrul Finantelor s-au aratat nemultumiti de faptul ca platforma electronica de plata a taxelor si impozitelor a fost nefunctionala si ca ANAF nu colecteaza suficienti bani la buget. "Vom analiza activitatea conducerii ANAF", a declarat, Viorel Stefan, ministrul Finantelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO