Bănci și Asigurări

Directorul financiar al Goldman Sachs se va retrage după mai puţin de un an şi jumătate în fruntea departamentului financiar

Directorul financiar al Goldman Sachs se va retrage după...

Autor: Răzvan Botea

13.09.2018, 19:01 177

Directorul financiar la băncii de investiţii americane Goldman Sachs, Martin Chavez, se va retrage din funcţia pe care a ocupat-o din mai 2017, potrivit CNBC, care citează surse din piaţă.

Anterior, acesta a fost şeful informaţional la Goldman Sachs şi înainte să ocupe funcţia de director financiar, a fost adjunctul fostului şef al departamentului financiar - Harvey Schwartz.

Martin Chavez va fi înlocuit de Stephen Scherr în funcţia de director financiar. Davis Solomon, viitorul director executiv al băncii de investiţii, va numi şi un nou preşedinte în persoana lui John Waldron, o mişcare aşteptată de piaţa bancară din New York.

Stephen Scher este actualul director executiv al Goldman Sachs USA. Acesta activează în cadrul gigantului american din 1993.

Martin Chavez s-a alăturat grupului Goldman Sachs în 1993. Înainte să lucreze la Goldam Sachs, acesta a activat în Silicon Valley, unde a fost co-fondatorul Quorum Software Systems în 1989.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO