Bănci și Asigurări

Depfa Bank deschide sucursala la Bucuresti

21.12.2007, 18:00 71

Depfa Bank, institutie de credit cu sediul la Dublin cu active totale de peste 230 de miliarde de euro, poate incepe operatiunile pe piata locala din februarie 2008, fiind inregistrata ca sucursala de BNR.
Ieri, Depfa Bucuresti a fost inmatriculata in registrul institutiilor de credit, putand astfel incepe activitatea la 1 februarie 2008. Depfa Bank este controlata integral, din octombrie 2007, de catre Hypo Real Estate Group. Banca a fost prezenta pe piata locala, incepand din 1999, in calitate de finantator al sectoarelor publice.
In prezent, este activa pe segmentul fondurilor inchise de investitii prin societatea DePfa Asset Management care administreaza fondul de investitii monetare DePfa Money Market cu active nete de 121.000 de lei la sfarsitul lunii noiembrie.
In luna septembrie, Depfa Bank a primit avizul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare de a dobandi o participatie de 90% din capitalul societatii de administrare a investitiilor DePfa Asset Management Romania, initial avand o detinere de 2,25%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO