Bănci și Asigurări

Deloitte a asistat grupul OLX în preluarea brokerului de credite Kiwi Finance de la Oresa Ventures

Deloitte a asistat grupul OLX în preluarea brokerului de...

Autor: Cristina Bellu

18.12.2020, 11:08 200

Deloitte România a asistat grupul OLX în procesul de due diligence financiar şi fiscal aferent achiziţiei brokerului de credite Kiwi Finance de la fondul de investiţii suedez Oresa.

Echipa de consultanţă financiară a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Marius Vasilescu, Director, Vlad Bălan, Director Adjunct, Bogdan Mazilu, Director Adjunct, şi Vlad Bucur, Senior Associate, iar echipa de experţi fiscali a fost formată din Dan Bădin, Partener, şi Ioana Năstase, Senior Manager.

În urma achiziţiei, OLX Group devine unicul acţionar al Kiwi Finance şi îşi extinde astfel portofoliul, din care fac parte OLX.ro, Storia.ro şi Autovit.ro, şi în zona de servicii financiare.

Kiwi Finance se va concentra în continuare pe extinderea geografică şi a reţelei de parteneri financiari, pe eficientizarea operaţiunilor, precum şi pe oferirea de servicii prin intermediul canalelor digitale.

Acordul de preluare a fost aprobat de Consiliul Concurenţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO