Bănci și Asigurări

Daniela Covăcescu, fost membru în boardul Generali România, este recrutată de Allianz-Ţiriac pentru funcţia de Director de Operaţiuni

Daniela Covăcescu, fost membru în boardul Generali...

Autor: Roxana Rosu

01.09.2021, 12:42 900

Daniela Covăcescu, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul financiar-bancar şi asigurări, a fost recrutată de Allianz-Ţiriac Asigurări pentru funcţia de Director de Operaţiuni (Chief Operating Officer – COO).

În ultimii cinci ani, Daniela Covăcescu a  fost membru în boardul Generali România şi director de operaţiuni al companiei, iar anterior a ocupat poziţii de conducere la Omniasig, BCR Asigurări şi Patria Credit IFN.

Din noul rol, Daniela va coordona în mod direct o echipă de aproximativ 400 de specialişti şi activităţile diviziilor de daune, IT şi back-office.

“Ultimul an a însemnat pentru Allianz-Ţiriac accelerarea simplificării, rafinarea operaţiunilor şi implementarea de noi funcţionalităţi care ne permit să răspundem mai rapid şi eficient nevoilor clienţilor şi partenerilor noştri de distribuţie. Alăturarea, într-un astfel de moment, a unui profesionist cu o experienţă cuprinzătoare, precum a Danielei, va fi cu siguranţă un plus pentru Allianz-Ţiriac. Am încredere că, împreună cu echipa, Daniela va duce mai departe dezvoltarea operaţiunilor şi, implicit, asigurările mai aproape de clienţi. Totodată, am convingerea că diversitatea de gen şi faptul că trei dintre cei cinci membri ai echipei de top management a Allianz-Ţiriac sunt doamne, vor avea un efect pozitiv şi asupra procesului decizional”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO