LIVE: Videoconferinţa ZF/BRD Nord - Est: Tabla Finanţărilor 2021: Un ghid pentru IMM-uri în universul programelor cu fonduri europene şi naţionale
Bănci și Asigurări

Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing: Facilităm în premieră pentru clienţii care accesează soluţii de leasing înrolarea fără costuri pentru semnătura electronică

UniCredit Leasing, cea mai mare companie de leasing din România, ofe­ră tuturor clienţilor companii posi­­bilitatea de a obţine semnătura elec­tronică calificată, devenind astfel pri­­ma societate de leasing din Româ­nia care sprijină cli­en­ţii în acest sens, iar înro­la­rea pen­tru certi­fi­cate elec­tro­­nice cali­fi­cate cu vala­bilitate de 3 luni este fa­ci­litată de firma de lea­sing fără cos­­turi su­pli­mentare pen­­tru client, po­­trivit in­for­­ma­ţi­ilor trans­­­mise de UniCredit.

Deţinerea acestor certifi­cate cali­­fi­cate permite semnarea rapidă a docu­mentaţiei contractuale folosind o semnatură electronică calificată emi­­să de un furnizor autorizat din Ro­mâ­nia. Facilitatea a fost dispo­ni­bilă ca proiect pilot la finalul anului 2020 şi va fi extinsă către  toate cate­goriile de clienţi persoane juridice în­cepând cu această săptămână, con­form UniCredit.

Procesul de semnare electronică cali­ficată în relaţia cu UniCredit Lea­sing este 100% online, putând fi utili­zat de către oricare client al firmei de leasing de oriunde s-ar afla.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.