Bănci și Asigurări

Se dă startul achiziţiilor pe piaţa de brokeraj în asigurări. Compania de asigurări PIB Group din Marea Britanie îşi face debutul în România prin achiziţia Stein Bestasig Insurance Broker, această tranzacţie fiind parte din planul de a prelua circa 20 de brokeri de asigurări din România

Se dă startul achiziţiilor pe piaţa de brokeraj în...

Autor: Mircea Nica

12.04.2024, 00:05 185

♦ Onno Janssen, CEO al PIB Group Europa: Acest parteneriat marchează începutul expansiunii grupului PIB în Europa de Sud-Est, o regiune cu un potenţial extraordinar de creştere. Rata de retenţie a clienţilor şi performanţele impresionante ale companiei subliniază calitatea produselor şi serviciilor oferite. Mă bucur să susţin eforturile echipei STEIN Bestasig pe drumul către succes“.

Compania de asigurări PIB Group din Marea Britanie face un pas hotărât către piaţa din România prin achiziţia Stein Bestasig Insurance Broker, aceasta fiind prima companie de brokeraj cumpărată dintr-un plan de a achiziţiona circa 20 de companii de brokeraj în asigurări de pe piaţa românească, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Acest parteneriat marchează începutul expansiunii grupului PIB în Europa de Sud-Est, o regiune cu un potenţial extraordinar de creştere. Rata de retenţie a clienţilor şi performanţele impresionante ale companiei subliniază calitatea produselor şi serviciilor oferite. Mă bucur să susţin eforturile echipei STEIN Bestasig pe drumul către succes“, declară Onno Janssen, CEO al PIB Group Europa.

Intrarea pe piaţa din România reflectă angajamentul PIB de a se extinde geografic şi de a construi un business de top la nivel pan-european în domeniul distribuţiei de asigurări. De la înfiinţarea sa, în 2015, şi până în prezent, PIB a încheiat aproximativ 100 de tranzacţii de tip M&A în Europa de Vest şi Polonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO