Bănci și Asigurări

Cum arată ofertele de poliţe RCA la camioane. Preţurile poliţelor RCA pe un an încep de la peste 14.400 lei şi ajung să depăşească 17.000 lei

Cum arată ofertele de poliţe RCA la camioane....

Autor: Mircea Nica

27.09.2021, 10:30 6354

Dacă un client primeşte oferte la poliţele RCA, de la majoritatea asigurătorilor, peste tariful de referinţă, acesta poate să se adreseze Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR), urmând să fie repartizat la unul din asigurători la preţul tarifului de referinţă, la care se adaugă factorul N (procent bazat pe rata daunei).

Preţurile poliţelor RCA la ca­mioa­ne, oferite de patru asigurători care au în portofolii segmentul ca­mioa­ne­lor, sunt între 14.400 lei şi peste 17.000 de lei pe o perioadă de 12 luni, con­form datelor obţinute de ZF în ur­ma unei simulări realizate de un broker de asigurare.

Datele obţinute de ZF sunt strict ba­zate pe o simulare efectuată de un broker pentru o persoană juridică, la o auto­utilitară marca Ford F-MAX, de peste 16 tone, cu motor de peste 12.740 cmc, pe motorină, anul 2021, clasa B0.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO