Bănci și Asigurări

Din culisele tranzacţiei de care toată lumea bancară era sceptică. Traian Halalai, EximBank: Noi tot timpul am crezut că putem cumpăra Banca Românească. De ce o bancă de stat nu poate cumpăra o bancă privată?

Traian Halalai, CEO al EximBank

Ce a fost cel mai greu în această tranzacţie? Să cuantificăm eventualele pagube care ar putea să apară, prin pierderea unor procese şi litigii cu clienţii băncii.

Traian Halalai, CEO al EximBank Ce a fost cel mai greu în această tranzacţie? Să cuantificăm eventualele pagube care ar putea să apară, prin pierderea unor procese şi litigii cu clienţii băncii.

Autor: Cristian Hostiuc

29.01.2020, 10:45 1625

După integrare vrem să fim mult mai prezenţi pe piaţa de corporate, iar pe piaţa de retail vom veni cu produse şi servicii noi, mai moderne şi mai digitale. Vom oferi dobânzi competitive pentru depozitele populaţiei.

 

Luni, 27 ianuarie 2018, ora 15:00, la sediul central al EximBank de pe bulevardul Kiseleff din Bucureşti, în biroul preşedintelui executiv al băncii de la începutul anilor 2000 lucra Ralph Hamers, care între timp a ajuns şef al grupului financiar global ING.

De data asta biroul este ocupat de Traian Halalai, CEO al EximBank de aproape 8 ani şi care în perioada 1998-2006 a lucrat la ING, venind la şedinţe în calitate de director financiar. Şi Florin Cîţu, actualul ministru de finanţe, a trecut prin acelaşi birou, atunci când era şeful direcţiei pieţei financiare din ING şi coleg de bancă cu Halalai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO