Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Cristina Sindile, director general BT Mic: Vedem în ultima perioadă o efervescenţă în aria transportului de marfă şi a serviciilor de curierat. BT Mic a acordat anul trecut peste 3.200 de credite, din care aproximativ 2.000 în perioada iunie-decembrie

Transportul de marfă şi serviciile de curierat sunt două dintre domeniile care au captat interesul celor cu spirit antreprenorial în ultimul an. În condiţiile în care activităţile recreative, spor­tive, cele legate de or­ga­nizarea de eve­nimente, dar şi cele din HoReCa au cunoscut o scă­de­re faţă de anii trecuţi, an­tre­pre­norii la început de drum caută acum noi nişe profitabile.

„Vedem în ultima pe­rioa­dă o eferves­cen­ţă în aria trans­por­tului de marfă, a ser­viciilor de cu­rierat, ca efect al mo­dului în care s-au aşezat rela­ţiile co­mer­ciale. Deşi nu putem spune că există o schimbare majoră în do­me­niile de activitate ale busi­nessu­rilor noi, există o schimbare semni­fica­tivă în tipul canalelor de distribuţie utilizate de către acestea. Mediul online a avansat puternic. Sunt multe busi­nessuri care acum se nasc direct în online şi sunt mai multe afaceri care au testat on­line-ul acum pentru prima dată, chiar dacă au în spate ani buni de expe­rien­ţă“, spune Cristina Sindile, director ge­ne­ral al BT Mic, una dintre companiile grupului fi­nanciar Banca Transil­vania, orientată către întreprinzători.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.