Bănci și Asigurări

Credit Europe Bank în criza coronavirus: Clienţii cu credite ipotecare îşi pot amâna ratele; Banca nu mai iniţiază momentan executări silite

Credit Europe Bank în criza coronavirus: Clienţii cu...

Autor: Alex Ciutacu

19.03.2020, 17:35 246

Credit Europe Bank, cu active de aproape 1 miliard de euro şi o cotă de piaţă de sub 1%, a anunţat că le oferă clienţilor persoane fizice cu credite ipotecare posibilitatea de a-şi amâna ratelor, dacă sunt afectaţi de pandemia de Covid-19.

În acelaşi timp, banca deţinută de miliardarul turc Husnu Ozyegin anunţă că nu va mai iniţia momentan noi proceduri de executare silită a clienţilor persoane fizice.

„În cazul clienţilor persoane fizice care deţin credite ipotecare şi sunt afectaţi direct de epidemia de COVID-19 cu privire la plata ratelor, Credit Europe Bank oferă soluţii de la caz la caz, în baza cererilor, iar clienţii sunt informaţi de bancă de paşii şi documentaţia necesară pentru fiecare solicitare primită”, a transmis banca.

Credit Europe Bank le recomandă clienţilor să utilizeze cât mai mult canalele online alternative, şi dacă ajung la o sucursală a băncii să respecte regula potrivit căreia este permis accesul a doar 3 clienţi în acelaşi timp în unitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO