Bănci și Asigurări

COTAR organizează un miting de protest împotriva asigurătorului Euroins România pe data de 18 noiembrie

COTAR organizează un miting de protest împotriva...

Autor: Mircea Nica

02.11.2020, 15:30 1138

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) organizează un miting de protest împotriva asigurătorului Euiroins pe data 18 noiembrie, între orele 10:00 – 13:00, din cauza practicilor abuzive ale soceităţii şi a reclamaţiilor înregistrate împotriva cesteia, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii COTAR.

„În urmă cu două zile am anunţat Guvernul României că această industrie este pusă pe butuci din cauza dezinteresului instituţiilor acestei ţări, de a interveni şi a lua măsuri ferme şi eficiente faţă de cele două firme de asigurări rău platnice. Aceste societăţi au ajuns, din vina Consiliului Concurenţei, să deţină 75% din piaţa RCA din România. Astăzi facem încă un pas în faţă şi solicităm emiterea unei autorizaţii de miting faţă de societatea care creează cele mai mari probleme din piaţa de asigurări din România: Euroins”, a transmis Manolache Mircea, preşedintele COTAR-Filiala Iaşi.

La protest vor participa 3.000 de persoane şi 1.000 de autovehicule. COTAR a depus cerere la primaria oraşului Voluntari pentru organizarea acestui miting. În contextul actual al pandemiei, toţi participanţii la miting vor purta mănuşi şi măşti de protecţie, atât pe durata mitingului, cât şi în momentul sosirii şi plecării. De asemenea, COTAR va asigura aprovizionarea manifestanţilor cu dezinfectant, mănuşi  şi măşti de protecţie şi se va asigura pe toată durata mitingului că participanţii le vor purta în mod corespunzător.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO