Bănci și Asigurări

​Cornelia Coman a fost numită CEO al NN Asigurări Spania

​Cornelia Coman a fost numită CEO al NN Asigurări Spania

Autor: Anelis Baciu

13.04.2016, 15:51 421

Cornelia Coman, fosta şefă a NN Asigurări România în perioada 2008-2012 şi Ungaria în perioada 2012-2015, va prelua de la 1 iulie funcţia de CEO al subsidiarei NN din Spania, a anunţat azi asigurătorul. Ea îl înlocuieşte pe Robin Buijs, care a ocupat poziţia de CEO al companiei în ultimii patru ani.

„Am primit cu mult entuziasm şi încredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, când voi prelua poziţia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania şi mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operaţiunile NN într-o piaţă dinamică şi matură a asigurărilor de viaţă cum este Spania”, a declarat Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.

Cornelia Coman şi-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viaţă România în anul 1998, în poziţia de actuar, şi a fost promovată actuar-şef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat poziţia de director general adjunct al NN Asigurări de Viaţă, fiind numită CEO al companiei în 2008. In 2012 a preluat conducerea NN Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO