Bănci și Asigurări

Consiliul Cocurenţei a autorizat tranzacţia prin care Signal Iduna, companie de asigurări de sănătate, preia Ergo Asigurări şi Ergo Asigurări de Viaţă

Consiliul Cocurenţei a autorizat tranzacţia prin care...

Autor: Mircea Nica

10.11.2021, 13:53 599

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacşia prin care Signal Iduna, companie de asigurări de sănătate, preia Ergo Asigurări şi Ergo Asigurări de Viaţă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Consiliului Concurenţei.

“În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o pare substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, au transmis reprezentanţii Consiliului Concurenţei.

Signal Iduna, parte a grupului german cu acelaşi nume, este activă pe piaţa asigurărilor de viaţă şi sănătate din România încă in iunie 2008. Cu toate acestea, companie se concentreaă mai mult pe piaţa asigurărielor private de sănătate, dar oferă şi produse pe segmentele de asigurări de viaţă şi asigurări de accidente.

Ergo Asigurări Generale şi Ergo Asigurări de Viaţă oferă asigurări generale şi asigurări de viaţă, fiind parte a grupului  Ergo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO