Bănci și Asigurări

Clienţii Vista Bank pot utiliza peste 500 de ATM-uri Euronet, în aceleaşi condiţii financiare ca în reţeaua proprie a băncii

Clienţii Vista Bank pot utiliza peste 500 de ATM-uri...

Autor: Roxana Rosu

05.10.2021, 00:00 101

Clienţii Vista Bank vor avea acces la peste 500 de bancomate Euronet din România, în aceleaşi condiţii de cost ca la ATM-urile băncii, în baza unui parteneriat semnat de Vista Bank şi Euronet Worldwide. Totodată, cele două companii au convenit şi integrarea graduală, în următoarele luni, a bancomatelor Vista Bank în reţeaua Euronet.

Astfel, clienţii persoane fizice şi juridice îşi pot utiliza cardurile Vista Bank, fără costuri suplimentare, la orice bancomat Euronet din ţară, pentru a efectua operaţiuni de retragere numerar, interogare sold, schimbare şi deblocare cod PIN. De asemenea, clienţii Vista Bank pot folosi ATM-urile Euronet pentru a reîncărca cartelele de telefonie mobilă (mobile top-up) sau să cumpere vouchere Paysafecard. „Este un nou pas pe care îl facem pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor noştri, după dezvoltările din ultima perioadă în digitalizare şi actualizarea propunerii noastre de business - o nouă generaţie de aplicaţii Internet şi Mobile Banking, pachete de cont personalizate, aderarea la sistemul naţional de plăţi instant.“, a spus Georgios Athanasopoulos, director general al Vista Bank.

Vista Bank este prezentă pe piaţa bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Banca are o reţea de 31 de sucursale şi 320 de angajaţi. Vista Bank a achiziţionat în 2021 Crédit Agricole România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO