Bănci și Asigurări

Clienţii Raiffeisen Leasing pot opta pentru o perioadă de graţie de până la 3 luni pentru plata capitalului şi alte 3 luni de prelungire a perioadei contractului

Clienţii Raiffeisen Leasing pot opta pentru o perioadă...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2020, 11:02 243

Clienţii Raiffeisen Leasing  au posibilitatea de a opta pentru o perioadă de graţie de până la 3 luni pentru plata capitalului, plus 3 luni de prelungire a perioadei contractului de leasing.

„Suntem pregatiti la nivel strategic si operational sa fim alaturi de clientii nostri prin masuri de suport rapide si flexibile pentru nevoile provocate de pandemia COVID-19. Discutam cu fiecare client din domeniile de activitate afectate pentru a intelege situatia cu care se confrunta si stabilim impreuna in ce maniera ii putem sprijini”, a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Raiffeisen Leasing cere clienţilor să utilizeze cu prioritate serviciul de semnatura electronica in relatia cu compania. Procedura se efectueaza integral online, fara hartie, pe o platforma securizata si certificata si dureaza in jur de doua minute.   

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO