Bănci și Asigurări

Clienţii Patria Bank afectaţi de criza coronavirus pot să reeşaloneze ratele pentru 3 luni

Clienţii Patria Bank afectaţi de criza coronavirus pot...

Autor: Roxana Rosu

18.03.2020, 15:41 278

Clienţii persoane fizice care au credite la Patria Bank şi au fost afectaţi semnificativ de epidemia de coronavirus, prin reduceri temporare sau permanente ale veniturilor, prin pierderea locului de muncă sau probleme grave de sănătate, vor beneficia de reeşalonarea ratelor pentru perioade de până la 3 luni.

De asemenea, în cazul IMM-urilor şi microîntreprinderilor care beneficiază de linii de finanţare revolving scandente în următoarele 3 luni şi care nu se află deja într-un proces de remediere sau restructurare a creditelor existente, banca va facilita reînnoirea acestor finanţări, a anunţat banca.

În plus, antreprenorii direct afectaţi prin reducerea activităţii vor putea beneficia de amânare la plată şi reeşalonarea ratelor, potrivit situaţiei specifice a fiecăruia.

“Suntem o bancă cu o istorie de peste 20 ani, în care dezvoltarea de relaţii apropiate, implicarea şi responsabilitatea guvernează tot ceea ce facem, inclusiv modul în care ne raportăm la contextul actual nemaîntâlnit. Avem un grad de flexibilitate ridicat, demonstrat prin modelul de busines specific aplicat în microfinanţare şi în agricultură, unde finanţarea, rambursarea si soluţiile de susţinere a cashflow-ulu ţin cont de activitatea sezonieră. Lucrăm cu oameni şi pentru oameni, clienţi persoane fizice, antreprenori, mici şi foarte mici, colegi şi, în această situaţie nouă pentru noi toti, ne dorim să fim utili şi de ajutor, conştienţi fiind de încărcătura emoţională puternică a momentului.” a menţionat Daniela lliescu, CEO Patria Bank.

Clienţii afectaţi sunt invitaţi să contacteze banca prin call center 0800.310.410 (număr apelabil gratuit naţional) sau  +40 372 271 403 (tarif normal, apelabil internaţional), de L-V: 09:00 -19:00, precum şi prin e-mail la info@patriabank.ro şi să comunice situaţiile cu care se confruntă în vederea găsirii împreună a unor soluţii adecvate situaţiei lor individuale specifice sau de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO