Bănci și Asigurări

Clienţii Băncii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul mobil. BT este prima bancă locală care introduce acest serviciu

Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania

Cifrele BT ne arată că plăţile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul.

Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania Cifrele BT ne arată că plăţile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul.

Autor: Anelis Baciu

31.07.2019, 00:00 346

Peste 500 de bancomate ale Băncii Transilvania, adică o treime din numărul total de bancomate, permit retragerile de cash cu telefonul mobil.

Banca Transilvania, cea mai mare instituţie de credit de la nivel local, a introdus posibilitatea retragerii de bani cu telefonul mobil de la bancomate prin aplicaţiile BT Pay şi Apple Pay. Banca Transilvania este prima bancă din România care introduce acest serviciu. Şi ING Bank lucrează la introducerea retragerii cu telefonul mobil, potrivit informaţiilor din piaţă.

„Lumea se schimbă şi bankingul se schimbă. Volumele, viteza cu care facem lucrurile au crescut, la fel şi cerinţele clienţilor. Cifrele BT ne arată că plăţile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul. Ne bucurăm să fim prima bancă din România care aduce clienţilor accesul contactless la ATM şi un mod total nou de a interacţiona cu bancomatul, cu tehnologia“, a declarat Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO