Bănci și Asigurări

Claudia Pendred, care a condus biroul BERD din România în 2007-2012, intră în boardul de supraveghere al Raiffeisen Bank, primind aprobarea BNR

Claudia Pendred este cetăţean britanic, având peste 30 de ani de experienţă, din care 25 de ani pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.

Claudia Pendred este cetăţean britanic, având peste 30 de ani de experienţă, din care 25 de ani pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.

Autor: Claudia Medrega

03.12.2021, 00:05 250

Din Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank mai fac parte Johann Strobl (CEO al grupului Raiffeisen Bank International), Peter Lennkh, Andrii Stepanenko, Lukasz Janusz Januszewski, Andreas Gschwenter şi Pedro Miguel Weiss şi încă doi membri independenţi - Ana Maria Mihăescu, fost regional manager al IFC/Banca Mondială şi Hannes Mösenbacher.

Claudia Pendred, 62 de ani, care a con­dus biroul Băncii Europene pentru Recons­trucţie şi Dezvoltare (BERD) din România timp de cinci ani, în perioada 2007-2012, are apro­ba­rea BNR pentru a intra în Consiliul de Supra­ve­ghere al Raiffeisen Bank, ca mem­bru in­dependent, mandatul fiind de 4 ani.

„În data de 24 noiembrie 2021, Ban­ca Naţională a României a co­mu­ni­cat către Raiffeisen Bank hotărârea de apro­bare pealabilă a doamnei Claudia Patricia Pendred în funcţia de membru indepen­dent al Consiliul de Suprave­ghere“, trans­mit reprezentanţii băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO