Bănci și Asigurări

CitiFinancial in Giurgiului si Drumul Taberei

02.11.2004, 00:00 18



CitiFinancial, divizia de retail a Citibank, a deschis din aceasta luna inca doua "magazine de credit", localizate in cartierele Giurgiului si Drumul Taberei, zone cu densitate urbana ridicata in Bucuresti.



Prima unitate de acest tip a inceput sa functioneze in urma cu aproape un an. Reteaua actuala de distributie acopera Bucurestiul cu 3 agentii, Clujul cu o agentie, precum si orasele Ploiesti, Pitesti, Timisoara, Cluj Napoca, Brasov, Craiova si Constanta cu reprezentanti de vanzari.



CitiFinancial nu a facut publice date privind soldul creditelor acordate sau numarul clientilor.



Produsele CitiFinancial sunt credite in numerar pentru diverse destinatii. Ratele lunare nu pot depasi 30% din venitul lunar. Persoanele care pot beneficia de credite trebuie sa aiba intre 23 si 70 de ani si un venit minim net de 2.900.000 lei lunar. Suma imprumutata poate fi intre 4.500.000 si 300.000.000 lei, in functie de venitul celui care solicita creditul. In plus, odata cu creditul clientii pot opta pentru o asigurare de viata AIG Life.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO