Bănci și Asigurări

Cine vine la ZF Bankers 2020, 14-15 iulie, şi care vor fi temele de discuţii

Cine vine la ZF Bankers 2020, 14-15 iulie, şi care vor...

Autor: Cristian Hostiuc

10.07.2020, 00:07 697

ZF Bankers este cel mai important eveniment anual dedicat industriei bancare din România, unde principalii bancheri, BNR, consultanţi, avocaţi şi analişti discută despre situaţia la zi a sistemului bancar, despre strategiile de piaţă ale fiecărei bănci, despre politicile de creditare, dar şi de risc, despre evoluţiile macroeconomice care au impact în businessul companiilor şi în viaţa clienţilor de retail.

În acest an vor fi 26 de speakeri la ZF Bankers, care vor încerca să creioneze situaţia actuală din piaţă, să discute cum vor traversa băncile prin această nouă criză şi mai ales cum va arăta banca viitorului, în condiţiile în care digitalizarea se accelerează, iar jucătorii de tehnologie încep să muşte din piaţă.

Leonardo Badea, viceguvernator BNR, va încerca să explice politicile actuale ale Băncii Naţionale prin care se încearcă scăderea dobânzilor la lei, stabilitatea cursului de schimb şi asigurarea de lichiditate a băncilor, astfel încât banii să se ducă în economia reală. Conferinţa va fi transmisă pe www.zf.ro şi pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO