Bănci și Asigurări

Charlotte Dennery, CEO al BNP Paribas Leasing Solutions Group: Continuăm să ne dezvoltăm în România. În noiembrie, aşteptăm aprobarea autorităţii de reglementare pentru preluarea IKB Leasing

BNP Paribas Leasing Solutions, com­pa­nie prezentă de 10 ani în România, va continua să se dezvolte pe piaţa locală, pentru luna no­iembrie fiind aşteptată aprobarea autorităţii de regle­mentare pentru tranzacţia de achiziţie a com­paniei germane IKB Leasing România, după cum sus­ţine Charlotte Dennery, CEO al grupului fran­cez BNP Paribas Leasing Solutions Group.

„Credem că putem să creştem, să continuăm să ne dezvoltăm în România. Am decis să facem şi o achiziţie în România, prin preluarea IKB Leasing. Aşteptăm încă aprobarea autorităţii de regle­men­tare pentru pre­lua­rea IKB, care va veni pro­babil foarte curând, în no­iembrie. Apoi, se va lucra la inte­grarea compa­ni­ei. Sunt în­crezătoare. Prevăd un vi­itor foarte fru­mos pen­tru BNP Paribas Leasing So­lu­tions în România“, a de­cla­rat Charlotte Den­nery, CEO al grupului fran­cez BNP Paribas Leasing So­lu­tions Group. Ea a par­ticipat în Bucureşti la ani­ver­sarea a 10 ani de activitate a BNP Paribas Lea­sing Solution în Ro­mânia, eveniment desfă­şu­rat la Palatul CEC Bank.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.