Bănci și Asigurări

Cererile de conciliere sau arbitraj în litigii bancare pot fi transmise printr-o aplicaţie online

Cererile de conciliere sau arbitraj în litigii bancare...

Autor: Mediafax

02.08.2018, 00:00 145

Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB) a anunţat lansarea unei aplicaţii online prin care consumatorii pot transmite solicitările de conciliere sau arbitraj în cazul litigiilor bancare.

„Aplicaţia este uşor de folosit, atât de către utilizatorii experimentaţi cât şi de persoanele mai puţin obişnuite cu tehnologia, şi este benefică atât pentru comercianţi cât şi pentru conciliatori. Prin noua aplicaţie, un utilizator poate avea la îndemână, rapid, toate documentele asociate sesizării pe care a formulat-o şi de care ar putea avea nevoie. Ne aşteptăm ca această facilitate să încurajeze consumatorii să apeleze la CSALB şi, în acelaşi timp, să permită o viteză mai mare de procesare a cazurilor primite“, a declarat Alexandru Păunescu, membru al Colegiului de Coordonare al CSALB. Aplicaţia CSALB permite încărcarea directă a documentelor inclusiv de pe telefon, prin scanarea acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO