Bănci și Asigurări

CEC oferă salariaţilor din sistemul medical posibilitatea de a-şi refinanţa creditele de nevoi personale la o dobândă de 5,5% pe an

CEC oferă salariaţilor din sistemul medical...

Autor: Dorin Oancea

14.04.2020, 13:32 120

CEC Bank oferă angajaţilor din sectorul medical implicaţi în tratarea COVID19  posibilitatea de a-şi refinanţa creditele de nevoi personale în lei, la o dobândă de 5,5% pe an,  fără alte comisioane. 

Banca susţine că oferta pentru acest tip de credite vine cu o dobândă care se situează aproape la jumătate faţă de dobânda medie în sistemul bancar la creditele de consum din portofoliu - de circa 10,5%.

CEC Bank intenţionează să vină în sprijinul salariaţilor din spitalele care luptă împotriva COVID-19 şi cu o ofertă de credite pentru locuinţe, care urmează a fi lansată în perioada următoare.

În cazul unui credit de nevoi personale de 20.000 de lei, rambursabil în 5 ani, rata pe care o va plăti clientul este 382 de lei, faţă de 430 de lei în cazul unui credit similar dar pentru care se practică dobânda medie din piaţă.

Pot fi împrumutate sume de până la 90.000 de lei, în moneda naţională, pentru nevoi personale, fără garanţii imobiliare, pe o durată de până la 5 ani.

Având în vedere contextul determinat de noul coronavirus şi necesitatea de limitare a deplasărilor şi a contactului dintre persoane, pentru acest tip de credite este disponibil un flux de acordare simplificat, care prevede preluarea solicitărilor prin telefon prin intermediul serviciului Phone Banking şi chiar şi posibilitatea de a deschide conturi online, prin platforma CEC_IN, urmând ca solicitantul să se deplaseze o singură dată în unitatea CEC Bank, pentru semnarea contractului final.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO